Sürmene Trabısa 53133 Hava Kanallı Bonfile Biftek ( Steak ) Bıçağı

590.00

📦 1000 TL ve Üzeri Siparişlerde
Ücretsiz Kargo
💳 Peşin Fiyatına 3 Taksit İmkanı
  • Ürün Kodu            :    TR-53133
  • Ürün Gurubu        :     Kasap
  • Ürün Serisi           :     Lazuri Biftek
  • Gönderim            :     Trabzon Merkez
  • Üretim Yeri          :     Trabzon / Sürmene
  • Üretim                  :     

Açıklama

Sürmene Trabısa 53133 Hava Kanallı Bonfile Biftek ( Steak ) Bıçağı

  • Kesici Ağız : 25 cm
  • Bıçak Tam Boy : 39.5 cm
  • Genişlik : 3 cm
  • Çelik Kalınlık : 2.5 mm
  • Çelik İsmi : N6MOV France
  • Bıçak Sapı :PP Moblen
  • Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
  • Bıçak özelliği : Bonfile,Biftek,T-Bone vb etlerin kesimi için uygundur

Marka

Trabısa

🔪 Trabısa – Ustalığın ve Geleneğin Buluştuğu Nokta

Trabısa, kaliteli Sürmene bıçaklarıyla tanınan bir markadır. Usta zanaatkârlar tarafından el yapımı olarak üretilen bıçaklar, dayanıklılığı ve keskinliğiyle öne çıkar. Geleneksel tekniklerle modern tasarımı bir araya getiren Trabısa, profesyonel şeflerden ev mutfaklarına kadar her ihtiyaca hitap eden ürünler sunar.

📌 Adres

Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No: 3/14 Ortahisar – TRABZON

📞 Telefon

0530 360 19 98

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.


Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Bıçağınızı bulaşık makinesinde yıkamayın , keskinliğini ve yapısını bozabilir.
Buzlu kesim ve kırma işlemleri yapmayın,ağır işler bıçağın yapısını bozabilir.
Kullanıldıktan sonra bıçağı temiz ve kuru tutun,paslanmayı önler ve ömrünü uzatır.
Her kullanımdan sonra bıçağı ılık sabunlu su ile yıkayıp kuru bir havlu ile kurulayın.
Yüksek sıcaklıkta yıkamaktan kaçının,aşırı sıcaklık metalin yapısını bozabilir.
Bıçağı sert ve zorlayıcı şekilde kullanmayın,ağzının daha çabuk körelmesine yol açar.
Körelen bıçağı profesyonel bileyicilere biletin,yanlış bileme teknikleri keskinliğini bozabilir.
Mermer, kalebodur gibi sert zeminlerde kesim yapmayın,bıçağın keskinliğine zarar verebilir.
Hijyenik kesim levhaları veya ahşap kesim tahtalarını kullanın,hem bıçağın hem de kesim yüzeyinin ömrünü uzatır.
Bıçağı amaç dışı işlerde kullanmayın,yapısına zarar verebilir.