TRABZON BIÇAK SANAYİ
Sürmene Trabısa 53133 Hava Kanallı Bonfile Biftek ( Steak ) Bıçağı
- Ürün Kodu : TR-53133
- Ürün Gurubu : Kasap
- Ürün Serisi : Lazuri Biftek
- Gönderim : Trabzon Merkez
- Üretim Yeri : Trabzon / Sürmene
- Üretim :
590.00₺
Peşin Fiyatına 3 Taksit.!1500 tl Üzeri Kargo Bedava.!
- Açıklama
- Marka
- Bıçak Bakımı ve Kullanımı İçin Öneriler
- Teknik Bilgi
Açıklama
Sürmene Trabısa 53133 Hava Kanallı Bonfile Biftek ( Steak ) Bıçağı
- Kesici Ağız : 25 cm
- Bıçak Tam Boy : 39.5 cm
- Genişlik : 3 cm
- Çelik Kalınlık : 2.5 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı :PP Moblen
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
- Bıçak özelliği : Bonfile,Biftek,T-Bone vb etlerin kesimi için uygundur
Marka
Bıçağınızı bulaşık makinesinde yıkamayın , keskinliğini ve yapısını bozabilir.
Buzlu kesim ve kırma işlemleri yapmayın,ağır işler bıçağın yapısını bozabilir.
Kullanıldıktan sonra bıçağı temiz ve kuru tutun,paslanmayı önler ve ömrünü uzatır.
Her kullanımdan sonra bıçağı ılık sabunlu su ile yıkayıp kuru bir havlu ile kurulayın.
Yüksek sıcaklıkta yıkamaktan kaçının,aşırı sıcaklık metalin yapısını bozabilir.
Bıçağı sert ve zorlayıcı şekilde kullanmayın,ağzının daha çabuk körelmesine yol açar.
Körelen bıçağı profesyonel bileyicilere biletin,yanlış bileme teknikleri keskinliğini bozabilir.
Mermer, kalebodur gibi sert zeminlerde kesim yapmayın,bıçağın keskinliğine zarar verebilir.
Hijyenik kesim levhaları veya ahşap kesim tahtalarını kullanın,hem bıçağın hem de kesim yüzeyinin ömrünü uzatır.
Bıçağı amaç dışı işlerde kullanmayın,yapısına zarar verebilir.