TRABZON BIÇAK SANAYİ
Sürmene Sürbısa 61040 YM Ahşap Sap El Yapımı Kasap Kurban Bıçağı
- Ürün Kodu : TR-61040-YM
- Ürün Gurubu : Kasap
- Ürün Serisi : Kurban Bıçağı
- Gönderim : Trabzon Merkez Bayi
- Üretim Yeri : Trabzon / Sürmene
- Üretim :
990.00₺
Peşin Fiyatına 3 Taksit.!1500 tl Üzeri Kargo Bedava.!
- Açıklama
- Marka
- Bıçak Bakımı ve Kullanımı İçin Öneriler
- Teknik Bilgi
Açıklama
Sürmene Sürbısa 61040 YM Ahşap Sap El Yapımı Kasap Kurban Bıçağı
- Kesici Ağız : 21 cm
- Bıçak Tam Boy : 35.5 cm
- Genişlik : 4 cm
- Çelik Kalınlık : 3 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı :Krom Siper / Ahşap Venge Ağacı
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
- Bıçak özelliği : Et doğrama için uygundur.Ayrıca kurban kesiminde’de kullanılabilir.
Marka
- Bıçağınızı bulaşık makinesinde yıkamayın , keskinliğini ve yapısını bozabilir.
- Buzlu kesim ve kırma işlemleri yapmayın,ağır işler bıçağın yapısını bozabilir.
- Kullanıldıktan sonra bıçağı temiz ve kuru tutun,paslanmayı önler ve ömrünü uzatır.
- Her kullanımdan sonra bıçağı ılık sabunlu su ile yıkayıp kuru bir havlu ile kurulayın.
- Yüksek sıcaklıkta yıkamaktan kaçının,aşırı sıcaklık metalin yapısını bozabilir.
- Bıçağı sert ve zorlayıcı şekilde kullanmayın,ağzının daha çabuk körelmesine yol açar.
- Körelen bıçağı profesyonel bileyicilere biletin,yanlış bileme teknikleri keskinliğini bozabilir.
- Mermer, kalebodur gibi sert zeminlerde kesim yapmayın,bıçağın keskinliğine zarar verebilir.
- Hijyenik kesim levhaları veya ahşap kesim tahtalarını kullanın,hem bıçağın hem de kesim yüzeyinin ömrünü uzatır.
- Bıçağı amaç dışı işlerde kullanmayın,yapısına zarar verebilir.