TRABZON BIÇAK SANAYİ
Sürmene Sürbısa 61119 Kasap Bonfile Et Biftek Bıçağı
- Ürün Kodu : TR-61119
- Ürün Gurubu : Kasap
- Ürün Serisi : Biftek
- GTIN : 8697404956310
- Üretim : Yerli
- Üretim Yeri : Trabzon / Sürmene
- Gönderim : Trabzon Merkez Bayi
- Marka :
720.00₺
- Açıklama
- Marka
- Bıçak Bakımı ve Kullanımı İçin Öneriler
- Teknik Bilgi
Açıklama
Sürmene Sürbısa 61119 Kasap Bonfile Et Biftek Bıçağı
- Kesici Ağız : 23 cm
- Bıçak Tam Boy : 38 cm
- Genişlik : 5 cm
- Çelik Kalınlık : 3 mm
- Çelik İsmi : 4116 Germany
- Bıçak Sapı : ABS Plastik
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
- Bıçak özelliği : Biftek,Bonfile vb etleri kesmek için Uygundur
Marka
. Bıçağınızı bulaşık makinesinde yıkamayın , keskinliğini ve yapısını bozabilir.
. Buzlu kesim ve kırma işlemleri yapmayın,ağır işler bıçağın yapısını bozabilir.
. Kullanıldıktan sonra bıçağı temiz ve kuru tutun,paslanmayı önler ve ömrünü uzatır.
. Her kullanımdan sonra bıçağı ılık sabunlu su ile yıkayıp kuru bir havlu ile kurulayın.
. Yüksek sıcaklıkta yıkamaktan kaçının,aşırı sıcaklık metalin yapısını bozabilir.
. Bıçağı sert ve zorlayıcı şekilde kullanmayın,ağzının daha çabuk körelmesine yol açar.
. Körelen bıçağı profesyonel bileyicilere biletin,yanlış bileme teknikleri keskinliğini bozabilir.
. Mermer, kalebodur gibi sert zeminlerde kesim yapmayın,bıçağın keskinliğine zarar verebilir.
. Hijyenik kesim levhaları veya ahşap kesim tahtalarını kullanın,hem bıçağın hem de kesim yüzeyinin ömrünü uzatır.
. Bıçağı amaç dışı işlerde kullanmayın,yapısına zarar verebilir.