TRABZON BIÇAK SANAYİ
Sürmene Sürbısa 4 Parça Kasap Kurban Bıçak Seti
- Ürün Kodu : TR-61130-115-111-116
- Ürün Gurubu : Kasap
- Ürün Serisi : Kurban Seti
- Gönderim : Trabzon Merkez Bayi
- Üretim Yeri : Trabzon / Sürmene
- Üretim :
1,690.00₺
- Açıklama
- Marka
- Bıçak Bakımı ve Kullanımı İçin Öneriler
Açıklama
Sürmene Sürbısa 4 Parça Kasap Kurban Bıçak Seti
No : 61130
- Kesici Ağız : 18.5 cm
- Bıçak Tam Boy : 33 cm
- Genişlik : 4 cm
- Çelik Kalınlık : 3 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı :Abs Plastik ,Bakteri Üretmez
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
- Bıçak özelliği : Kuşbaşı et doğrama için uygundur.İhtiyaca göre hayvan kesiminde’de kullanılabilir.
No : 61115
- Kesici Ağız : 16.5 cm
- Bıçak Tam Boy : 31 cm
- Genişlik : 3.6 cm
- Çelik Kalınlık : 3 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı :Abs Plastik ,Bakteri Üretmez
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
- Bıçak özelliği : Kuşbaşı et doğrama için uygundur.Ayrıca küçükbaş hayvan kesiminde’de kullanılabilir.
No : 61111
- Kesici Ağız : 13.5 cm
- Bıçak Tam Boy : 28 cm
- Genişlik : 3.5 cm
- Çelik Kalınlık : 3 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı :Abs Plastik ,Bakteri Üretmez
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
- Bıçak özelliği : Kemik sıyırma ,doğrama için uygundur.
No : 61116
- Kesici Ağız : 11.5 cm
- Bıçak Tam Boy : 25 cm
- Genişlik : 3.2 cm
- Çelik Kalınlık : 2.5 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı :ABS Plastik
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
- Bıçak özelliği : Hayvan Deri Soyma için Uygundur.
Marka
- Bıçağınızı bulaşık makinesinde yıkamayın , keskinliğini ve yapısını bozabilir.
- Buzlu kesim ve kırma işlemleri yapmayın,ağır işler bıçağın yapısını bozabilir.
- Kullanıldıktan sonra bıçağı temiz ve kuru tutun,paslanmayı önler ve ömrünü uzatır.
- Her kullanımdan sonra bıçağı ılık sabunlu su ile yıkayıp kuru bir havlu ile kurulayın.
- Yüksek sıcaklıkta yıkamaktan kaçının,aşırı sıcaklık metalin yapısını bozabilir.
- Bıçağı sert ve zorlayıcı şekilde kullanmayın,ağzının daha çabuk körelmesine yol açar.
- Körelen bıçağı profesyonel bileyicilere biletin,yanlış bileme teknikleri keskinliğini bozabilir.
- Mermer, kalebodur gibi sert zeminlerde kesim yapmayın,bıçağın keskinliğine zarar verebilir.
- Hijyenik kesim levhaları veya ahşap kesim tahtalarını kullanın,hem bıçağın hem de kesim yüzeyinin ömrünü uzatır.
- Bıçağı amaç dışı işlerde kullanmayın,yapısına zarar verebilir.