Sürmene Sürbısa 61120-111-109 Kasap Kurban Bıçak Seti

  • Ürün Kodu            :    TR-61120-111-109
  • Ürün Gurubu        :     Kasap
  • Ürün Serisi           :     Kurban Seti
  • Gönderim            :     Trabzon Merkez Bayi
  • Üretim Yeri          :     Trabzon / Sürmene
  • Üretim                  :     

1,180.00

Peşin Fiyatına 3 Taksit.!1500 tl Üzeri Kargo Bedava.!

Açıklama

Sürmene Sürbısa 61120-111-109 Kasap Kurban Bıçak Seti

No : 61120

  • Kesici Ağız : 17 cm
  • Bıçak Tam Boy : 31.5 cm
  • Genişlik : 4 cm
  • Çelik Kalınlık : 3 mm
  • Çelik İsmi : N6MOV France
  • Bıçak Sapı :Abs Plastik ,Bakteri Üretmez
  • Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
  • Bıçak özelliği : Hayvan kesimi için uygundur.

No : 61111

  • Kesici Ağız : 13.5 cm
  • Bıçak Tam Boy : 28 cm
  • Genişlik : 3.5 cm
  • Çelik Kalınlık : 3 mm
  • Çelik İsmi : N6MOV France
  • Bıçak Sapı :Abs Plastik ,Bakteri Üretmez
  • Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
  • Bıçak özelliği : Kemik sıyırma ,doğrama için  uygundur.

No : 61109

  • Kesici Ağız : 10.5 cm
  • Bıçak Tam Boy : 23.5 cm
  • Genişlik : 3.4 cm
  • Çelik Kalınlık : 2.5 mm
  • Çelik İsmi : N6MOV France
  • Bıçak Sapı :Abs Plastik ,Bakteri Üretmez
  • Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
  • Bıçak özelliği : Hayvan Deri Soyma için Uygundur

Ek bilgi

Ağırlık 3 g

Marka

Sürbısa

Sürbısa, "Sürmene Bıçak Sanayi"nın kısaltmasıdır. Sürmene'de üretilen kaliteli bıçaklarıyla tanınan bir markadır ve geleneksel zanaat anlayışını modern tasarımlarla birleştirir.
  • Bıçağınızı bulaşık makinesinde yıkamayın , keskinliğini ve yapısını bozabilir.
  • Buzlu kesim ve kırma işlemleri yapmayın,ağır işler bıçağın yapısını bozabilir.
  • Kullanıldıktan sonra bıçağı temiz ve kuru tutun,paslanmayı önler ve ömrünü uzatır.
  • Her kullanımdan sonra bıçağı ılık sabunlu su ile yıkayıp kuru bir havlu ile kurulayın.
  • Yüksek sıcaklıkta yıkamaktan kaçının,aşırı sıcaklık metalin yapısını bozabilir.
  • Bıçağı sert ve zorlayıcı şekilde kullanmayın,ağzının daha çabuk körelmesine yol açar.
  • Körelen bıçağı profesyonel bileyicilere biletin,yanlış bileme teknikleri keskinliğini bozabilir.
  • Mermer, kalebodur gibi sert zeminlerde kesim yapmayın,bıçağın keskinliğine zarar verebilir.
  • Hijyenik kesim levhaları veya ahşap kesim tahtalarını kullanın,hem bıçağın hem de kesim yüzeyinin ömrünü uzatır.
  • Bıçağı amaç dışı işlerde kullanmayın,yapısına zarar verebilir.