Sürmene Sürbısa El Yapımı 3 Parça Ahşap Saplı Kasap Kurban Bıçak Seti

  • Ürün Kodu            :    TR-61030-010-011-YM
  • Ürün Gurubu        :     Kasap
  • Ürün Serisi           :     Kurban Seti
  • Gönderim            :     Trabzon Merkez Bayi
  • Üretim Yeri          :     Trabzon / Sürmene
  • Üretim                  :     

2,690.00

Peşin Fiyatına 3 Taksit.!1500 tl Üzeri Kargo Bedava.!

Açıklama

Sürmene Sürbısa El Yapımı 3 Parça Ahşap Saplı Kasap Kurban Bıçak Seti

No : 61030-YM

  • Kesici Ağız               : 19 cm
  • Bıçak Tam Boy        : 33.5 cm
  • Genişlik                    : 4 cm
  • Çelik Kalınlık            : 3 mm
  • Çelik İsmi                 : N6MOV France
  • Bıçak Sapı                : Krom Siper / Ahşap Venge Ağacı
  • Kullanım Alanı         : Mutfak / Aşçı / Kasap
  • Bıçak özelliği           : Et doğrama için  uygundur.Ayrıca kurban kesiminde’de kullanılabilir.

No : 61010-YM

  • Kesici Ağız          : 15 cm
  • Bıçak Tam Boy   : 29.5 cm
  • Genişlik               : 4 cm
  • Çelik Kalınlık       : 3 mm
  • Çelik İsmi            : N6MOV France
  • Bıçak Sapı           :Krom Siper / Ahşap Venge Ağacı
  • Kullanım Alanı    : Mutfak / Aşçı / Kasap
  • Bıçak özelliği      : Hayvan Deri Soyma ve diğer doğrama işleri için Uygundur.

No : 61011-YM

  • Kesici Ağız            : 14.5 cm
  • Bıçak Tam Boy     : 29 cm
  • Genişlik                 : 3.6 cm
  • Çelik Kalınlık        : 3 mm
  • Çelik İsmi             : N6MOV France
  • Bıçak Sapı             : Krom Siper / Ahşap ,Venge Ağacı
  • Kullanım Alanı     : Mutfak / Aşçı / Kasap
  • Bıçak özelliği        : Kemik sıyırma ,doğrama için  uygundur.

Ek bilgi

Renk

Eskitme, Naturel

Marka

Sürbısa

Sürbısa, "Sürmene Bıçak Sanayi"nın kısaltmasıdır. Sürmene'de üretilen kaliteli bıçaklarıyla tanınan bir markadır ve geleneksel zanaat anlayışını modern tasarımlarla birleştirir.
  • Bıçağınızı bulaşık makinesinde yıkamayın , keskinliğini ve yapısını bozabilir.
  • Kullanıldıktan sonra bıçağı temiz ve kuru tutun,paslanmayı önler ve ömrünü uzatır.
  • Her kullanımdan sonra bıçağı ılık sabunlu su ile yıkayıp kuru bir havlu ile kurulayın.
  • Yüksek sıcaklıkta yıkamaktan kaçının,aşırı sıcaklık metalin yapısını bozabilir.
  • Körelen bıçağı profesyonel bileyicilere biletin,yanlış bileme teknikleri keskinliğini bozabilir.
  • Mermer, kalebodur gibi sert zeminlerde kesim yapmayın,bıçağın keskinliğine zarar verebilir.
  • Hijyenik kesim levhaları veya ahşap kesim tahtalarını kullanın,hem bıçağın hem de kesim yüzeyinin ömrünü uzatır.
  • Bıçağı amaç dışı işlerde kullanmayın,yapısına zarar verebilir