TRABZON BIÇAK SANAYİ
Sürmene Sürbısa El Yapımı 3 Parça Ahşap Saplı Kasap Kurban Bıçak Seti
2,690.00₺
📦 1000 TL ve Üzeri Siparişlerde
Ücretsiz Kargo
💳 Peşin Fiyatına 3 Taksit İmkanı
- Ürün Kodu : TR-61030-010-011-YM
- Ürün Gurubu : Kasap
- Ürün Serisi : Kurban Seti
- Gönderim : Trabzon Merkez Bayi
- Üretim Yeri : Trabzon / Sürmene
- Üretim :
- Açıklama
- Ek bilgi
- Marka
- Değerlendirmeler (0)
- Bıçak Bakımı ve Kullanımı İçin Öneriler
Açıklama
Sürmene Sürbısa El Yapımı 3 Parça Ahşap Saplı Kasap Kurban Bıçak Seti
No : 61030-YM
- Kesici Ağız : 19 cm
- Bıçak Tam Boy : 33.5 cm
- Genişlik : 4 cm
- Çelik Kalınlık : 3 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı : Krom Siper / Ahşap Venge Ağacı
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
- Bıçak özelliği : Et doğrama için uygundur.Ayrıca kurban kesiminde’de kullanılabilir.
No : 61010-YM
- Kesici Ağız : 15 cm
- Bıçak Tam Boy : 29.5 cm
- Genişlik : 4 cm
- Çelik Kalınlık : 3 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı :Krom Siper / Ahşap Venge Ağacı
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
- Bıçak özelliği : Hayvan Deri Soyma ve diğer doğrama işleri için Uygundur.
No : 61011-YM
- Kesici Ağız : 14.5 cm
- Bıçak Tam Boy : 29 cm
- Genişlik : 3.6 cm
- Çelik Kalınlık : 3 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı : Krom Siper / Ahşap ,Venge Ağacı
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
- Bıçak özelliği : Kemik sıyırma ,doğrama için uygundur.
Ek bilgi
Renk | Eskitme, Naturel |
---|
Marka
Sürbısa
🔪 Sürbisa – Sürmene'nin Ustalık Geleneği
Sürbisa, Sürmene'nin köklü bıçakçılık geleneğini modern üretim teknikleriyle birleştiren öncü markalardan biridir. Usta zanaatkârlar tarafından özenle üretilen bıçakları, keskinliği ve dayanıklılığıyla tanınır. Geniş ürün yelpazesiyle profesyonel şeflerden ev kullanıcılarına kadar herkesin ihtiyacına hitap eden Sürbisa, kalite ve güvenin simgesidir.
📌 Adres
Çarşı Mah. Rıhtım Sok. No:6/1 SÜRMENE/TRABZON.
Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.
- Bıçağınızı bulaşık makinesinde yıkamayın , keskinliğini ve yapısını bozabilir.
- Kullanıldıktan sonra bıçağı temiz ve kuru tutun,paslanmayı önler ve ömrünü uzatır.
- Her kullanımdan sonra bıçağı ılık sabunlu su ile yıkayıp kuru bir havlu ile kurulayın.
- Yüksek sıcaklıkta yıkamaktan kaçının,aşırı sıcaklık metalin yapısını bozabilir.
- Körelen bıçağı profesyonel bileyicilere biletin,yanlış bileme teknikleri keskinliğini bozabilir.
- Mermer, kalebodur gibi sert zeminlerde kesim yapmayın,bıçağın keskinliğine zarar verebilir.
- Hijyenik kesim levhaları veya ahşap kesim tahtalarını kullanın,hem bıçağın hem de kesim yüzeyinin ömrünü uzatır.
- Bıçağı amaç dışı işlerde kullanmayın,yapısına zarar verebilir
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.