TRABZON BIÇAK SANAYİ
Sürmene Sürbısa 61502 YM-4 El Yapımı Ahşap Saplı Mutfak Bıçak Seti
- Ürün Kodu : TR-61502-YM-4
- Ürün Gurubu : Mutfak
- Ürün Serisi : Bıçak Seti
- Gönderim : Trabzon Merkez Bayi
- Üretim Yeri : Trabzon / Sürmene
- Üretim :
Orijinal fiyat: 2,810.00₺.2,740.00₺Şu andaki fiyat: 2,740.00₺.
Peşin Fiyatına 3 Taksit.!1500 tl Üzeri Kargo Bedava.!
- Açıklama
- Marka
- Bıçak Bakımı ve Kullanımı İçin Öneriler
Açıklama
Sürmene Sürbısa 61502 YM-4 El Yapımı Ahşap Saplı Mutfak Bıçak Seti
No : 61011-YM
- Kesici Ağız : 14.5 cm
- Bıçak Tam Boy : 29 cm
- Genişlik : 3.6 cm
- Çelik Kalınlık : 3 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı : Krom Siper / Ahşap ,Venge Ağacı
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
- Bıçak özelliği : Kemik sıyırma ,doğrama için uygundur.
No : 61001-YM
- Kesici Ağız : 15.5 cm
- Bıçak Tam Boy : 28.5 cm
- Genişlik : 2.5 cm
- Çelik Kalınlık : 2.5 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı : Krom Siper / Ahşap ,Venge Ağacı
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı
- Bıçak özelliği : Sebze ,vb genel ürünler için uygundur.
No : 61002-YM
- Kesici Ağız : 13 cm
- Bıçak Tam Boy : 25 cm
- Genişlik : 2.5 cm
- Çelik Kalınlık : 2.5 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı : Krom Siper / Ahşap ,Venge Ağacı
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı
- Bıçak özelliği : Sebze ,vb genel ürünler için uygundur.
No : 61003-YM
- Kesici Ağız : 12.5 cm
- Bıçak Tam Boy : 24.5 cm
- Genişlik : 2.2 cm
- Çelik Kalınlık : 2 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı : Krom Siper / Ahşap ,Venge Ağacı
- Bıçak özelliği : Sebze Meyve vb genel ürünler için uygundur.
Marka
. Bıçağınızı bulaşık makinesinde yıkamayın , keskinliğini ve yapısını bozabilir.
. Buzlu kesim ve kırma işlemleri yapmayın,ağır işler bıçağın yapısını bozabilir.
. Kullanıldıktan sonra bıçağı temiz ve kuru tutun,paslanmayı önler ve ömrünü uzatır.
. Her kullanımdan sonra bıçağı ılık sabunlu su ile yıkayıp kuru bir havlu ile kurulayın.
. Yüksek sıcaklıkta yıkamaktan kaçının,aşırı sıcaklık metalin yapısını bozabilir.
. Bıçağı sert ve zorlayıcı şekilde kullanmayın,ağzının daha çabuk körelmesine yol açar.
. Körelen bıçağı profesyonel bileyicilere biletin,yanlış bileme teknikleri keskinliğini bozabilir.
. Mermer, kalebodur gibi sert zeminlerde kesim yapmayın,bıçağın keskinliğine zarar verebilir.
. Hijyenik kesim levhaları veya ahşap kesim tahtalarını kullanın,hem bıçağın hem de kesim yüzeyinin ömrünü uzatır.
. Bıçağı amaç dışı işlerde kullanmayın,yapısına zarar verebilir.