TRABZON BIÇAK SANAYİ
Sürmene Sürbısa 61004 El Yapımı Ahşap Sap Sebze Meyve Bıçağı
- Ürün Kodu : TR-61004-YM
- Ürün Gurubu : Mutfak / Sebze-Meyve
- Ürün Serisi : Yöresel Model
- Gönderim : Trabzon Merkez Bayi
- Üretim Yeri : Trabzon / Sürmene
- Üretim :
490.00₺
Peşin Fiyatına 3 Taksit.!1500 tl Üzeri Kargo Bedava.!
- Açıklama
- Marka
- Bıçak Bakımı ve Kullanımı İçin Öneriler
- Teknik Bilgi
Açıklama
Sürmene Sürbısa 61004 El Yapımı Ahşap Sap Sebze Meyve Bıçağı
- Kesici Ağız : 10 cm
- Bıçak Tam Boy : 21.5 cm
- Genişlik : 1.8 cm
- Çelik Kalınlık : 1.8 mm
- Çelik İsmi : N6MOV France
- Bıçak Sapı : Krom Siper / Ahşap Venge Ağacı
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı
- Bıçak özelliği : Sebze ,meyve,vb ürünler için uygundur.
El yapımı Sürmene mutfak bıçakları, geleneksel Türk zanaatkarlığının eşsiz bir örneğidir. Her biri, Sürmene’nin asırlık bıçak üretim mirasını yansıtarak, ustalar tarafından özenle işlenmiş ve yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Mutfakta üstün keskinlik, dayanıklılık ve estetik arayanlar için ideal bir tercih olan bu bıçaklar, hem profesyoneller hem de yemek tutkunları için mükemmel bir yardımcıdır.
Marka
- Bıçağınızı bulaşık makinesinde yıkamayın , keskinliğini ve yapısını bozabilir.
- Buzlu kesim ve kırma işlemleri yapmayın,ağır işler bıçağın yapısını bozabilir.
- Kullanıldıktan sonra bıçağı temiz ve kuru tutun,paslanmayı önler ve ömrünü uzatır.
- Her kullanımdan sonra bıçağı ılık sabunlu su ile yıkayıp kuru bir havlu ile kurulayın.
- Yüksek sıcaklıkta yıkamaktan kaçının,aşırı sıcaklık metalin yapısını bozabilir.
- Bıçağı sert ve zorlayıcı şekilde kullanmayın,ağzının daha çabuk körelmesine yol açar.
- Körelen bıçağı profesyonel bileyicilere biletin,yanlış bileme teknikleri keskinliğini bozabilir.
- Mermer, kalebodur gibi sert zeminlerde kesim yapmayın,bıçağın keskinliğine zarar verebilir.
- Hijyenik kesim levhaları veya ahşap kesim tahtalarını kullanın,hem bıçağın hem de kesim yüzeyinin ömrünü uzatır.
- Bıçağı amaç dışı işlerde kullanmayın,yapısına zarar verebilir.