TRABZON BIÇAK SANAYİ
Sürmene Sürbısa 61170 Şef Bıçağı
- Ürün Kodu : TR-61170
- Ürün Gurubu : Mutfak / Şef
- Ürün Serisi : Gastro
- Gönderim : Trabzon Merkez Bayi
- Üretim Yeri : Trabzon / Sürmene
- Üretim :
540.00₺
- Açıklama
- Marka
- Bıçak Bakımı ve Kullanımı İçin Öneriler
Açıklama
Sürmene Sürbısa 61170 Şef Bıçağı
- Kesici Ağız : 16.5 cm
- Bıçak Tam Boy : 31 cm
- Genişlik : 3.6 cm
- Çelik Kalınlık : 3 mm
- Çelik İsmi : N6MOV
- Bıçak Sapı : Abs Plastik ,Bakteri Üretmez
- Kullanım Alanı : Mutfak / Aşçı / Kasap
Sürmene şef bıçağı, Türkiye’nin Karadeniz bölgesinde yer alan Sürmene kasabasında el işçiliğiyle üretilen, kaliteli ve geleneksel bir mutfak bıçağıdır. Bu bıçaklar, özellikle dayanıklılığı ve keskinliğiyle bilinir. Genellikle N6MOV ve 4116 paslanmaz çeliğinden üretilen Sürmene bıçakları, uzun ömürlüdür ve kolaylıkla bileyleme imkanı sunar.
Marka
- Bıçağınızı bulaşık makinesinde yıkamayın , keskinliğini ve yapısını bozabilir.
- Buzlu kesim ve kırma işlemleri yapmayın,ağır işler bıçağın yapısını bozabilir.
- Kullanıldıktan sonra bıçağı temiz ve kuru tutun,paslanmayı önler ve ömrünü uzatır.
- Her kullanımdan sonra bıçağı ılık sabunlu su ile yıkayıp kuru bir havlu ile kurulayın.
- Yüksek sıcaklıkta yıkamaktan kaçının,aşırı sıcaklık metalin yapısını bozabilir.
- Bıçağı sert ve zorlayıcı şekilde kullanmayın,ağzının daha çabuk körelmesine yol açar.
- Körelen bıçağı profesyonel bileyicilere biletin,yanlış bileme teknikleri keskinliğini bozabilir.
- Mermer, kalebodur gibi sert zeminlerde kesim yapmayın,bıçağın keskinliğine zarar verebilir.
- Hijyenik kesim levhaları veya ahşap kesim tahtalarını kullanın,hem bıçağın hem de kesim yüzeyinin ömrünü uzatır.
- Bıçağı amaç dışı işlerde kullanmayın,yapısına zarar verebilir.